Sluiten

Leen APK – 2CV bandenservice

prijs
419 €
x gezien  
525
Sinds
8 Juli 2019
( 205 dagen geleden )
Verkoper
Leen APK Leen APK 0
0 reviews
2 advertenties
lid sinds October 2018
Print

De bandenservice van Leen APK voor de 2cv is er voor iedereen met iedere beurs. Van een totaal pakket gemonteerd en al tot met met de losse ventielen. Bij Leen APK vind je altijd de oplossing die bij je past. Heb je nog specifieke aanpassingen of heb je speciale wensen? Dan kunnen we dat natuurlijk altijd bespreken. Immers “meer dan alLEEN APK” doen wij.

Leen APK – Pitstop.

Een snelle (vakantie)check zonder afspraak waarbij de banden, de bandenspanning, de velgen en de ventielen gratis worden gecontroleerd.

Wil je een uitgebreide vakantie controle beurt? Neem dan contact op met Leen APK, dan plannen wij je ZSM in.

Leen APK – Doe-het-zelf-pret-pakket

Een complete set banden en velgen met ventielen. Keuze uit; Michelin banden 125R15 of Mabor All Season 135R15, 4 velgen (Cassis) en 4 nieuwe ventiellen. Zonder montage. Immers, je wilt het zelf doen. Kom je er toch niet uit, dan helpen we je graag.

Doe-het-zelf-pakket Michelin € 699,-
Doe-het-zelf-pakket Maxxis 4 seizoenen € 439,-
Doe-het-zelf-pakket Maxxis Zomerbanden € 419,-

Leen APK – All inclusive pakket

Een complete set banden met velgen en ventielen, gemonteerd en gecontroleerd. Keuze uit; Michelin banden 125R15 of Mabor All Season 135R15. Wij zorgen voor alles inclusief de koffie en het afvoeren van uw auto banden en velgen.

All inclusive pakket Michelin € 749,-
All inclusive pakket Maxxis 4 seizoenen € 489,-
All inclusive pakket Maxxis Zomerbanden € 469,-

Voor losse onderdelen, banden, binnenbanden, ventielen, velgen kan je altijd contact opnemen met Leen APK. Vraag naar de prijzen en de mogelijkheden. Immers “meer dan alLEEN APK” doen wij.