Sluiten

Citroen 2cv6 (1986) Groen

prijs
9,900 €
x gezien  
371
Sinds
21 Mei 2019
( 198 dagen geleden )
Verkoper
Leen APK Leen APK 0
0 reviews
5 advertenties
lid sinds October 2018
Print

Waan je Sjakie (van Flodder) in de frisse appeltjes groene lelijke eend, met het dak open en de wind door je haren, zoevend over de wegen. De Eend met kenteken PG-01-VH heeft de fabriek verlaten in een rode Charleston jas in 1986 en werd voor het eerst geregistreerd op 21 maart 1986. Na omzwervingen is deze bij een echte autospuiter met een zwak voor eendjes terecht gekomen die de auto kocht voor zijn dochter. De Eend werd compleet gerestaureerd. De Charleston jas werd uitgetrokken en ingeruild voor een frisse nieuwe groene jas met mooie glimmende laag blanke lak erop. Prachtig gespoten, echt vakwerk van deze professionele autospuiter. Geen detail is overgeslagen. Ook enkele details en accessoires zijn meegenomen in de frisse groene kleur om het geheel nog completer te maken. Hierdoor is er zeer veel aandacht aan de voiture geschonken en is alles gecontroleerd dan wel gerepareerd of vervangen voor nieuwe onderdelen. Helaas wilde de dochter liever in moderne auto’s rijden. Na de totaal restauratie is er dan ook zeer weinig mee gereden.

In de kofferbak ligt een reserve wiel, krik en een sjaal in de vorm van een wintergrill.

De 4 sloffen van Mabor hebben genoeg profiel om de komende jaren onbezorgd te toeren.

Zetel je neer in de strakke zwart Skai leren bekleding zonder slijtage en start de 602cc luchtgekoelde 2 cilinder boxer motor met 123ignition. Over de APK hoef je je voorlopig geen zorgen te maken. De 2CV wordt met een nieuwe APK en een afleverbeurt geleverd.

Een heerlijke frisse auto in perfecte conditie en uitstekende staat die je veel plezier kan gaan bezorgen. Instappen en deze zomer, met dak open, rijden en genieten voor slechts € 9.900,-

Wil je nog specifieke aanpassingen of heb je speciale wensen? Dan kunnen we dat natuurlijk altijd bespreken. Immers “meer dan alLEEN APK” doen wij.