Sluiten

Citroën 2cv6 1984 mooier dan af fabriek

prijs
13.000 €
x gezien  
336
Sinds
18 Juni 2018
( 150 dagen geleden )
Verkoper
wout
5 advertenties
lid sinds Februari 2016
Toon telefoonnummer
Print

Citroën 2cv6

bouwjaar 1984,

Kleur; Vanillevla-geel (kleurnummer EAA Jaune Rialto).

Extreem mooie en technisch goede eend, rijdt zeer soepel en strak.

Nergens is moeite gespaard om deze auto goed te krijgen.. Volledig gerestaureerd en op een manier zoals dit hoort, elders wordt er nog al eens met de pet naar gegooid om dingen op een andere manier te doen die ook kan, maar nét even niet goed genoeg is en zeker niet hoort. Deze eend bevat ook veel hebbedingen die de auto een fijne persoonlijke tint geven.
Na de restauratie is de auto wel gebruikt, maar wegens omstandigheden zijn er niet veel kilometers mee gereden en de afgelopen 4 jaar heeft ie stilgestaan.

Chassis en koetswerk

Chassis vervangen door 3mm dik gegalvaniseerd type (onverslijtbaar), voetenbak, bodemplaten en voorruitframe inclusief motorkapscharnier vervangen. Diverse nieuwe plaatdelen, als ook wielen en bumpers. Geheel gestript en keurig gespoten, zowel binnen en buitenzijde.

Bijzonderheden

Verborgen Sony radio installatie met perfect top geluid, boxenbak onder de achterruit gemonteerd (op subtiele wijze), op afstand bedienbaar links onder de pakjesplank (uitschuifbaar) inclusief cd wisselaar die geplaatst is in de reservewielbak. Instaplicht met vertraging, alarmlichten, ventilator voor achterruit, achterruit blindering oprolbaar, perfect sluitende en afgehangen deuren met keurige gemêleerde donkere deurbekleding. Verder handgasbediening/cruise control, aansluiting voor 27mc installatie en toerenteller. Aan de buitenzijde zijn de wielen en bumpers mee gespoten in kleur, inclusief het reservewiel op de beugel onder de motorkap. De wielen zijn voorzien van Michelin 125/15 X banden en verchroomde wieldoppen. De auto heeft een trekhaak en mistlampen voor en achter. Na restauratie is de eend altijd in de waxoil gehouden, vier jaar geleden voor het laatst. Gegraveerde ruiten rondom.

Momenteel geschorst, niet verzekerd, wordt desgewenst met APK afgeleverd,

Lakwerk in uitstekende staat, alles zeer glad, taxatiewaarde van een dergelijke eend ligt gewoonlijk ergens tussen de € 16 en 19 duizend.

Prijs € 13000.- , beleef de auto, maak even een afspraak en kom langs.