Sluiten

2cv Ventilatiekleprubbers

prijs
zie omschrijving €
x gezien  
85
Sinds
13 Februari 2024
( 130 dagen geleden )
Verkoper
wout wout 0
0 reviews
1 advertenties
lid sinds Februari 2016
Print

2cv Ventilatiekleprubbers,

Het gaat hier om het rubberstripje dat onder het rubber van de klep zelf in het ervoor ontworpen gootje ligt, maar wat bij zeer veel eenden ontbreekt.
Af fabriek zijn deze daar dus in geplakt, maar in de loop der tijd natuurlijk vergaan/losgelaten/weggepoetst etc etc…..
Zit dit er niet, dan kan dat bij veel eenden tocht en lekkage geven, want het rubber wat aan de klep zelf zit, is meestal niet soepel genoeg om volledig af te dichten.
Nu zijn er natuurlijk mensen die denken; oh, even naar de bouwmarkt en een tochtstripje halen en er op plakken…..das dus niet zo geweldig, want ten eerste zijn de maten van die rubbers veelal niet geschikt en ze zijn vocht opnemend, en dat op 1 van de meest roestgevoelige plekken van de eend, en….vocht wat stilstaat geeft snel roest.

Deze rubbers zijn voor 95% met dichte celstructuur, dus neemt geen water op, plakt goed na verwijdering beschermingstape.

Voor de klapraampjes ook geschikt, uit 1 verpakking kunnen 2 klapraampjes gedaan worden hiermee (glas altijd eerst goed ontvetten).

En dan als klap op de vuurpijl….de prijs…..je lacht je rot;

€ 3,10 per stuk inclusief de postzegel.
€ 6,20 per twee inclusief de postzegels.
€ 8,20 per drie inclusief de postzegels.
€ 10,30 per vier inclusief de postzegels.

En dan even een nog iets; bij een grote 2cv boer staan deze zelfde rubbers ook te koop voor 6,95 !, en dat is dan ook nog zonder hoge verzendkosten. Verzending risico koper.

Er is weer geknipt en dus voldoende beschikbaar….